Detta är Linköpings kammarmusikförening!

12 maj

Så här efter säsongens sista konsert kan det vara värt med en titt i backspegeln för att få perspektiv på vad en typisk säsong kan bjuda på: Tolv (ja tolv!) konserter med kammarmusik för alltifrån 6-åringar till 100-åringar!

Säsongen 2023/2024

Kommande säsong blir inte mindre rik på upplevelser. Det vi kan säga just nu är att den startar urstarkt med två ensembler från senaste Ung och lovande, alltså den tävling som riksförbundet för kammarmusikföreningarna arrangerar vart annat år. Vi kommer att bjuda på en konsert med en slagverksduo, Peaux Duo, som deltog i finalen och lite senare en konsert med Monbijoukvartetten som vann hela tävlingen. Men det finns också plats för våra verkligt erfarna och namnkunniga artister och till dem måste vi räkna Dan Laurin och Anna Paradiso Laurin som kommer att ge oss ett program i barockens tecken på tidstypiska instrument.

Ja, det där var ju bara hälften av vad vi kommer att bjuda på i serien TonArt, så håll ögonen på vår Facebook, Instagram och den här webbsidan för mer information framåt sommaren. Och för er som gör det kloka valet att gästa Östergötlands musikdagar så kommer förhoppningsvis vår programfolder att finnas tillgänglig vid kassorna. För musikstuderande ungdomar fortsätter vi i serien Ung Ton med oförminskad kraft och samma sak gäller för våra yngsta där vi kommer att ge Kammarmusikaliska kullerbyttor i vanlig ordning.

Men en sak till!

Ett smakprov från 24 mars

Alla ni som redan är medlemmar i Linköpings kammarmusikförening, och ni som skyndar er att bli medlemmar, ni kan se inspelningar från säsongens redan spelade konserter från säsongen 2023/2024 i den här webbportalen. Och när man är medlem i Linköpings kammarmusikförening så har man drygt 25% rabatt på konsertbiljetterna i vår huvudserie TonArt. Allt det där och lite till förklaras under menyvalet Bli medlem.

Alltså – medlem eller inte medlem – hjärtligt välkommen tillbaka till våra konserter och all vår verksamhet!