Linköpings Kammarmusikförening

Vad är ett medlemskonto?

Alla medlemmar i Linköpings kammarmusikförening som har uppgett sin mejladress till oss har ett medlemskonto i den här webbportalen. Om du är en av dessa så kan du nu logga in här genom att uppge den mejladressen.

Vad använder jag mitt medlemskonto till?

Medlemskontot ger dig tillgång till videoinspelningar från våra konserter.

Om du klickar för att starta en video så visas inloggningssidan, och du får logga in innan videon startar. Är du redan inloggad så visas videon direkt.

Så här fungerar det

Klicka i menyvalet på Info/Medlem - Logga in och uppge din registrerade mejladress och ditt lösenord. Välj sedan någon konsert med en grön text Nu i videoarkivet i översikten, och klicka på den texten så omdirigeras du till videon.

Alternativt så kan du klicka på bilden i konsertöversikten så att hela artikeln öppnas. Då kan du läsa all information om konserten, och under texten hitta videon. Eller videorna, för det kan finnas mer än en.

Vill du enbart leta bland konserter med tillgängliga inspelningar så hittar du dem under menyvalet Arkiv - Inspelningar.

Varför medlemskonto?

Artister vill som regel ha kontroll över vilka som har tillgång till inspelningar och hur länge inspelningarna skall finnas. Linköpings kammarmusikförening kan uppfylla detta genom att bara göra inspelningarna tillgängliga för föreningens medlemmar, och under en begränsad tid.