Ditt medlemskonto!

7 juni

Nu har vi skapat medlemskonton i den här webbportalen åt alla som uppgett sin mejladress till vårt medlemsregister. Om du är en av dessa så kan du nu logga in här genom att uppge den mejladressen.

Vad använder jag mitt medlemskonto till?

Medlemskontot ger dig tillgång till videoinspelningar från våra konserter.

Om du klickar för att starta en video så visas inloggningssidan, och du får logga in innan videon startar. Är du redan inloggad så visas videon direkt.

Så här fungerar det

Klicka i menyvalet på Info/Medlem - Logga in och uppge din registrerade mejladress och ditt lösenord. Välj sedan någon konsert med en grön text Nu i videoarkivet i översikten, och klicka på den texten så omdirigeras du till videon.

Alternativt så kan du klicka på bilden i konsertöversikten så att hela artikeln öppnas. Då kan du läsa all information om konserten, och under texten hitta videon. Eller videorna, för det kan finnas mer än en.

Vill du enbart leta bland konserter med tillgängliga inspelningar så hittar du dem under menyvalet Arkiv - Inspelningar.

Men första gången du loggar in så ...

... måste du klicka på Återställ lösenord och följa instruktionen! I medlemsbrevet du får/har fått till din registrerade mejladress, beskriver vi hela proceduren för dig.

Varför medlemskonto?

Artister vill som regel ha kontroll över vilka som har tillgång till inspelningar och hur länge inspelningarna skall finnas. Linköpings kammarmusikförening kan uppfylla detta genom att bara göra inspelningarna tillgängliga för föreningens medlemmar, och under en begränsad tid.

Med start från och med säsongen 2022/2023 så måste du ha ett medlemskonto och tillgång till den här webbportalen för att kunna titta på våra inspelade konserter. Då har vi slutat att skicka ut videolänkar i separata mejl till er.