Konsertinspelningar

5 januari

Sedan ett år tillbaka spelar vi in våra konserter i serien TonArt. Som medlem i föreningen har du således möjlighet att få en konsertupplevelse även om du inte har möjlighet att gå på konserten eller om du vill uppleva den igen.

Inspelningarna når du med hjälp av ditt medlemskonto på den här portalen. Välj bland konserter med den gröna länken Nu i videoarkivet, och klicka på den. Är du inloggad så dirigeras du till videon. Om du vill ha mer hjälp så klicka på menyvalet Info/Medlem – Medlemskonto.

På sidan Bli medlem förklarar vi hur du blir medlem i föreningen. Du som överväger att bli medlem kan tänka på att om du går med nu under sommaren så gäller ditt medlemskap för säsongen 2022/2023, men du får dessutom tillgång till de inspelningar som finns kvar från vårterminen i år.