Stort Brass

S:t Lars kyrka, Linköping - 21 januari kl. 15:00

Ung Ton

Här får unga lokala musikstuderande från folkhögskolor och gymnasiets estet-program i ensemble möta tubaisten Karl-Johan Elf, och som avslutning ge oss denna konsert.

Karl-Johan Elf är född i Motala och det var där han började sin musikaliska resa på kommunala musikskolan. Efter att först ha spelat trumpet som barn började han under gymnasieåren att spela tuba. Han studerade sedan vidare vid Ingesunds folkhögskola, därefter vid Det Kongelige Danske Musikkonservatorium och Musikhögskolan i Malmö för professor Jens Bjørn-Larsen. Karl-Johan är Kungliga Filharmonikernas tubaist sedan 2010 och dessförinnan spelade han i Danska Radions Symfoniorkester åren 2006–2010. Vid sidan av sitt arbete i Kungliga Filharmonikerna är Karl-Johan medlem i Stockholm Brass Quintet. Han uppträder också som solist samt undervisar på Mälardalens universitet.

Fritt inträde för alla och inga biljetter!